Handlekurven er tom

Subtotal: 0 NOK

OM OSS

Hviit.no er en norsk nettbasert interiørbutikk med hovedkontor og lager på Lørenskog, rett utenfor Oslo.

Hos oss finner du en stil som nordisk og tidløs, men varm og personlig. Hver dag omgir vi oss med massevis av ting.  Fine ting, men mange ting. Vi synes derfor at du skal omgi deg med ting som betyr noe. Som er så vakkert at det gjør hjertet ditt litt lykkeligere. Som er laget på mest hensiktmessige måte for å ta vare på de som kommer etter oss. Som ikke er bruk og kast, men som er gjennomtenkt av dyktige designere og laget av ærlige produsenter for å vare lenge. 

Vi legger stor vekt på skandinavisk design og samarbeider med kjente merkervarer som HAY, Flos, Muuto, Tom Dixon, Skagerak, Northern, Normann Copenhagen, &Tradition og Menu, for å nevne noen. Oss oss finner du nøye utvalgte varer som betyr noe for oss, og forhåpenlig for deg også.

Hviit AS eies av Linda og Franz Elmin. Linda jobber også som interiørstylist for norske magasiner og kommersielle aktører. Hun gjør scenografi for reklame, film og musikkvideoer. I tillegg til prosjekter og interiørdesign for privatkunder og med boligstyling. Franz er prosjektansvarlig og jobber tett med våre største kunder, han kan kontaktes direkte på franz@hviit.no. I butikken Sagene har vi det aller beste teamet: Kine, Marie, Sabine og Monica.

Vi jobber med interiørdesign og prosjeketer i alle størrelser fra små kontorer til store resturanter og selvfølgelig private hjem. Vi forhandler hele kolleksjonen fra alle våre leverandører så hvis det er noen du ikke finner i nettbutikken er det bare å sende oss en forespørsel. Vi kan komme på besøk, gi deg noen gode tips, hjelpe deg med fargevalg, innkjøp, møblering eller styling. Ønsker du et kreativt møte, befaring på din adresse eller har du bare et spørsmål kan du sende en mail til  linda@hviit.no / tlf. 92 84 64 44

Skal du selge boligen din? Vi kan hjelpe deg med veildning, delstyling eller full helstyling av boligen din. Kontakt Linda på 92 84 64 44 eller linda@hviit.no når det gjelder styling av boliger for salg.

 

Butikken vår Hviit finner du på Sagene, Maridalsveien 154. Mandag -  fredag kl 11.00 - 18.00, lørdag 10.00 - 16.00. Søndager har vi hviledag og stengt i butikken men nettbutikken er åpen 24/7.

Fredag 2.11 har vi dessverre Hviit Sagene stengt!

  

Kontor/Nettbutikk LØRENSKOG:

Hviit AS

Øvre Grønliveien 40

1472  Fjellhamar 

 

Butikk SAGENE:

Hviit

Maridalsveien 154

0465 Oslo

Mandag -  fredag  kl 11.00 - 18.00

Lørdag kl 10.00 -16.00

Tlf. 40205444 i åpningstiden

Mail. sagene@hviit.no 

Vår telefontid er fra 10.00 - 15.00 på alle hverdager.

Tlf.  90 58 34 88

Men lettest når du oss på mail: shop@hviit.no

Vi arrangerer også shopping kvelder, både for våre kunder, facebookvenner og influencers.  Da har vi alltid ekstra gode tilbud, fine goodiebags og god stemning. Vil du ha en invitasjon? Meld deg på vårt nyhetsbrev eller hold deg oppdatert via vår facebookside/Hviit eller på instragram @hviit.

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev her!