Handlekurven er tom

Subtotal: 0 NOK

OM OSS

Hviit.no er en norsk nettbasert livsstilsbutikk med showroom, kontor og lager på Lørenskog, rett utenfor Oslo.

Vi har også butikk på Sagene, Maridalsveien 154. Mandag -  fredag kl 10.00 - 17.00, lørdag 10.00 - 16.00. Søndager har vi hviledag og stengt i butikken men nettbutikken er åpen 24/7.

Hos oss finner du en stil som nordisk og tidløs, men varm og personlig. Vårt sortiment består av produkter som vi elsker og som vi omgir oss med. Vi legger stor vekt på skandinavisk design og interiør som har det lille ekstra - det som gjør at vi plukket den opp og sier: Denne er hviit! Her er det utvalgte varer som kan understreke den stemningen du ønsker, slik at du får det hjemmet som du ønsker deg. Under merket Hviit ser du en smakebit av vår egen kolleksjon, mer kommer senere!

Hviit AS eies av Linda og Franz Elmin. Linda jobber også som interiørstylist for norske magasiner og kommersielle aktører. Hun gjør scenografi for reklame, film og musikkvideoer. I tillegg til prosjekter og interiørdesign for privatkunder og med boligstyling for Aktiv Sagene. Franz er prosjektansvarlig og jobber tett med våre største kunder, han kan kontaktes direkte på franz@hviit.no. I butikken Sagene har vi det aller beste teamet: Kine og Sabine som begge er interiørarkitekter, Karen som er industridesigner og Monica som er interiørfotograf. Kine og Sabine kan jobber også med interiørdesign og prosjekter for private kunder. 

Kontakt oss

Vi svarer gjerne på dine spørsmål i forhold til produkter og ideer og hvis det er noe du ikke finner i butikken. Vi skaffer alt fra våre leverandører så ta endelig kontakt for en interiørprat 

 

LØRENSKOG:

Hviit.no

Øvre Grønliveien 40

1472  Fjellhamar 

Åpnet etter avtale

  

SAGENE:

Hviit.no

Maridalsveien 154

0465 Oslo

Mandag -  fredag  kl 10.00 - 17.00

Lørdag kl 10.00 -16.00

Tlf. 40205444

Mail. sagene@hviit.no

 

Vår telefontid er fra 09.00 - 16.00 på alle hverdager.

Tlf.   90 58 34 88

Mail.  shop@hviit.no

 

Vi arrangerer også shopping kvelder, både for våre kunder, facebookvenner og infulencers.  Da har vi alltid ekstra gode tilbud, fine goodiebags og god stemning. Vil du ha en invitasjon? Meld deg på vårt nyhetsbrev eller hold deg oppdatert via vår facebookside/Hviit eller på instragram @hviit.

Interiørdesign

Vi jobber med interiørdesign og prosjeketer i alle størrelser fra små kontorer til store resturanter og selvfølgelig private hjem. Vi forhandler hele kolleksjonen fra alle våre leverandører så hvis det er noen du ikke finner i nettbutikken er det bare å sende oss en forespørsel. Vi kan komme på besøk, gi deg noen gode tips, hjelpe deg med fargevalg, innkjøp, møblering eller styling. Ønsker du et kreativt møte, befaring på din adresse eller har du bare et spørsmål kan du sende oss et  kontakte oss på linda@hviit.no / tlf. 92 84 64 44.

Boligstyling

Skal du selge boligen din? Vi kan hjelpe deg med veildning, delstyling eller full helstyling av boligen din. Kontakt Linda på 92 84 64 44 eller linda@hviit.no når det gjelder styling av boliger for salg. Vi styler primært for Aktiv Sagene som er vår samboer på Sagene.

Selge eller kjøpe ny bolig? Vil du vite hva boligen din i Oslo er verdt? Kontakt Aktiv Sagene her eller kom innom oss i Maridalsveien 154.


Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev her!