Handlekurven er tom

Subtotal: 0 NOK

OM OSS

Hviit.no er en norsk nettbasert interiørbutikk med hovedkontor og lager på Lørenskog, rett utenfor Oslo.

Butikken vår Hviit finner du på Sagene, Maridalsveien 154. Mandag -  fredag kl 11.00 - 18.00, lørdag 10.00 - 16.00. Søndager har vi hviledag og stengt i butikken men nettbutikken er åpen 24/7.

 

Hos oss finner du en stil som nordisk og tidløs, men varm og personlig. Vårt sortiment består av produkter som vi elsker og som vi omgir oss med. Vi legger stor vekt på skandinavisk design og interiørarbeider med kjente merkervarer som HAY, Flos, Muuto, Tom Dixon, Normann Copenhagen, &Tradition og Menu, for å nevne noen. Oss oss finner du nøye utvalgte varer som kan understreke den stemningen du ønsker, slik at du får det hjemmet som du ønsker deg. 

Hviit AS eies av Linda og Franz Elmin. Linda jobber også som interiørstylist for norske magasiner og kommersielle aktører. Hun gjør scenografi for reklame, film og musikkvideoer. I tillegg til prosjekter og interiørdesign for privatkunder og med boligstyling. Franz er prosjektansvarlig og jobber tett med våre største kunder, han kan kontaktes direkte på franz@hviit.no. I butikken Sagene har vi det aller beste teamet: Kine, Gro Anita, Solveig og Monica. Kine jobber også med interiørdesign og prosjekter for private kunder. 

Kontakt oss

Vi svarer gjerne på dine spørsmål i forhold til produkter og ideer og hvis det er noe du ikke finner i butikken. Vi skaffer alt fra våre leverandører så ta endelig kontakt for en interiørprat.

  

Kontor/Nettbutikk LØRENSKOG:

Hviit AS

Øvre Grønliveien 40

1472  Fjellhamar 

 

  

Butikk SAGENE:

Hviit

Maridalsveien 154

0465 Oslo

Mandag -  fredag  kl 11.00 - 18.00

Lørdag kl 10.00 -16.00

Tlf. 40205444

Mail. sagene@hviit.no

 

Vår telefontid er fra 10.00 - 15.00 på alle hverdager.

Tlf.   90 58 34 88

Mail.  shop@hviit.no

 

Vi arrangerer også shopping kvelder, både for våre kunder, facebookvenner og infulencers.  Da har vi alltid ekstra gode tilbud, fine goodiebags og god stemning. Vil du ha en invitasjon? Meld deg på vårt nyhetsbrev eller hold deg oppdatert via vår facebookside/Hviit eller på instragram @hviit.

Interiørdesign

Vi jobber med interiørdesign og prosjeketer i alle størrelser fra små kontorer til store resturanter og selvfølgelig private hjem. Vi forhandler hele kolleksjonen fra alle våre leverandører så hvis det er noen du ikke finner i nettbutikken er det bare å sende oss en forespørsel. Vi kan komme på besøk, gi deg noen gode tips, hjelpe deg med fargevalg, innkjøp, møblering eller styling. Ønsker du et kreativt møte, befaring på din adresse eller har du bare et spørsmål kan du sende oss et  kontakte oss på linda@hviit.no / tlf. 92 84 64 44.

Boligstyling

Skal du selge boligen din? Vi kan hjelpe deg med veildning, delstyling eller full helstyling av boligen din. Kontakt Linda på 92 84 64 44 eller linda@hviit.no når det gjelder styling av boliger for salg. 

Selge eller kjøpe ny bolig? Vil du vite hva boligen din i Oslo er verdt? Kontakt Aktiv Sagene her eller kom innom oss i Maridalsveien 154.


Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev her!