Handlekurven er tom

Subtotal: 0 NOK

OM OSS

Hviit.no er en norsk familiedrevet interiørbutikk på nett med hovedkontor og lager på Lørenskog, rett utenfor Oslo.

Hos oss finner du en stil som er nordisk og tidløs, men varm og personlig.

Hver dag omgir vi oss med massevis av ting. Fine ting, men mange ting. Vi synes derfor at du skal omgi deg med ting som betyr noe. Som er så vakkert at det gjør hjertet ditt litt lykkeligere. Som er laget på mest hensiktmessige måte for å ta vare på de som kommer etter oss. Som ikke er bruk og kast, men som er gjennomtenkt av dyktige designere og laget av ærlige produsenter for å vare lenge. 

Vi legger stor vekt på skandinavisk design og samarbeider med kjente merkervarer som HAY, Flos, Tom Dixon, Skagerak, Northern, Mater, Normann Copenhagen, &Tradition og Menu, for å nevne noen. Oss oss finner du nøye utvalgte varer som betyr noe for oss, og forhåpentlig for deg også.

Hviit AS eies av Linda og Franz Elmin. Linda jobber med prosjekter og interiørdesign for privatkunder og er ansvarlig for  Hviit Styling som gjør boligstyling i Oslo/Lørenskog. Franz er prosjektansvarlig og jobber tett med våre største kunder, han kan kontaktes direkte på franz@hviit.no / tlf. 905 83 488

 

Vi jobber med interiørdesign og prosjekteer i alle størrelser fra små kontorer til store restauranter og selvfølgelig private hjem. Vi forhandler hele kolleksjonen fra alle våre leverandører så hvis det er noe du ikke finner i nettbutikken er det bare å sende oss en forespørsel. Vi kan komme på besøk, gi deg gode tips, hjelpe deg med fargevalg, innkjøp, møblering eller styling. Ønsker du et kreativt møte, befaring på din adresse eller har du bare et spørsmål kan du sende en mail til  linda@hviit.no / tlf. 92 84 64 44

Skal du selge boligen din? Vi kan hjelpe deg med veildning, delstyling eller full helstyling av boligen din. Kontakt Linda på 92 84 64 44 eller linda@hviit.no når det gjelder styling av boliger for salg. Vi kan også sette deg i kontakt med superflinke meglere og dyktige fotografer som vi samarbeider med.

Kontor/Nettbutikk LØRENSKOG:

Hviit AS

Øvre Grønliveien 40

1464 Fjellhamar 

 

Vår telefontid er fra 09.00 - 16.00 alle hverdager.

Tlf.  905 83 488 / 92 84 64 44

 

 

Men lettest når du oss på mail: post@hviit.no

Vi arrangerer også shopping kvelder, både for våre kunder, facebookvenner og influencers.  Da har vi alltid ekstra gode tilbud, fine goodiebags og god stemning. Vil du ha en invitasjon? Meld deg på vårt nyhetsbrev eller hold deg oppdatert via vår facebookside/Hviit eller på instragram @hviit.

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev her!